Bli en del av projektgruppen för Högvarv 2020 och få
en värdefull merit till CV:t, referenser och ett utökat kontaktnät, ett underskrivet arbetsintyg, gratis mat: avslutningsmiddag

DSC_7552
Projektgrupp Högvarv 2020

Sök till projektgruppen!

Högvarv är Mälardalens Studentkårs årliga arbetsmarknadsmässa, som ämnar att föra samman studenter med arbetsgivare. Här erbjuds jobb, exjobb, trainee-program, praktikplats samt extrajobb från närmare hundra företag.

För att kunna genomföra Högvarv är vi beroende av engagerade studenter och alumni. I år kommer mässan se något annorlunda ut jämfört med tidigare år. I samband med pandemin har vi planerat att genomföra mässan digitalt. Vi söker därav lite andra kompetenser i projektgruppen detta år.

Uppdragen

Vi söker studenter och alumni som vill vara med i årets projektgrupp för Högvarv 2021. Arbetet innebär att du är med och förbereder inför mässan. Att vara en del av projektgruppen medför såväl självständigt arbete som att delta på möten, där ni som grupp arbetar tillsammans för att planera inför Högvarv. Mötena är ofta förlagda på eftermiddagar och kvällar för att inte kollidera med eventuella studier. Du behöver även vara behjälplig dagarna innan samt på själva mässdagen.

Du som är med i projektgruppen tycker om att arbeta i grupp. Du är ansvarsfull och har lätt att ta initiativ. Projektledare för gruppen är vår näringslivsansvarig. Till projektgruppen behöver vi cirka 10 personer.

Skicka CV och personligt brev till naringsliv@mdsu.se!

De här uppdragen kan du söka:

Vice projektledare

Hjälper projektledaren med diverse arbetsuppgifter och ställer upp vid behov när projektledaren är exempelvis sjuk eller har flera saker att utföra samtidigt.

Marknadsföringsansvarig

Är du duktig på digitalkommunikation? Som marknadsföringsansvarig sköter du den huvudsakliga marknadsföringen av Högvarv 2021 via hemsidan och sociala medier, men även andra relevanta kanaler som exempelvis affischering.

Teknikansvarig

Är teknik din förlängda arm? Gillar du att spendera timmar framför datorn? Är du bara allmänt intresserad av den digitala världen? Då är det dig vi söker till vår projektgrupp. Som teknikansvarig ansvarar du för de företagen som kommer att delta på Högvarv 2021. Samt undersöka tekniska redskap och löser eventuella tekniska fel som kan uppstå under mässan.

Försäljningsansvarig

Ditt ansvar är att sälja digitala monterplatser till företag inför mässan. Du ringer företag och följer upp inbjudningar som har skickats ut av projektledaren.

Art director

Är du en fena på grafisk utformning? Är du noggrann och tycker om att skriva? Tänker du utanför boxen? Som art director utformar du allt grafiskt material till Högvarv. Det inkluderar bland annat att planera och gestalta Högvarvs-katalogen samt göra affischer.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder