Bli en del av projektgruppen!

Är du en engagerad student? Då behöver vi dig för att förverkliga arbetsmarknadsmässan Högvarv. Du kan ansöka till nedanstående uppdrag genom att maila naringsliv@mds.mdh.se innan den 14 november!

Projektledare

Vill du spela en central roll i Högvarv och samtidigt få en ovärderlig merit att visa upp på ditt CV? Då borde du söka uppdraget som projektledare. Som projektledare stödjer du projektgruppen i samråd med vice ordförande med näringslivsansvar. Du är mässans nav och ser till att alla vet vad de ska göra, att arbetet håller hög kvalité samt att allt blir färdigt inom utsatt tid. Ansökningstiden för uppdraget är förlängt till 30 november, men rekrytering sker löpande.

Logistikansvarig

Som logistikansvarig har du hand om parkeringsplatser, beställning av möbler och inventarier från högskolan samt externa aktörer och godsmottagning.

Eventansvarig

När du är eventansvarig hjälper du till att anordna event i samarbete med utställarna före mässdagen. Du håller kontakt med utställarna, tar emot marknadsföringsmaterial från dem, gör ett schema för katalogen, lägger beställningar på mat till eventen, finns på plats under själva eventen och ser till att allting fungerar. 

Mässvärdsansvarig

Den som är mässvärdsansvarig har hand om rekrytering, utbildning och stöd för mässvärdföretagsvärdar. När du är mässvärdsansvarig tar du emot intresseanmälningar från studenterna, matchar dem med utställarna och  förbereder informationsblad för tillsatta företags mässvärdar. Du skickar även ut utställarnas kontaktuppgifter till mässvärdföretagsvärdarna, sammanställer listor på tröjstorlekar och allergier samt svarar på mässvärdföretagsvärdarnas frågor före och under mässan. 

Mingelansvarig

Som mingelansvarig är du ansvarig för kvällens mingel. Till uppgifterna ingår det att bestämma formatet av minglet, beställa mat, göra en drinklista i samråd med restaurangansvarig, inreda lokalen, ordna med personal och mer därtill.

Loungeansvarig

Ifall du tar rollen som loungeansvarig ansvarar du för den så kallade Högvarvsloungen under mässdagen. Du bestämmer menyn i samråd med projektledaren och restaurangansvarig, lägger matbeställning till restaurangansvarig, arbetsleder fikarumspersonal, förbereder lokalen, ser till att rummet hålls rent under hela dagen och städas efter mässans slut.

Marknadsförings- och webbansvarig

I rollen som marknadsförings- och webbansvarig hjälper du till med marknadsföring, sköter uppdateringen av Högvarvs hemsida, sociala medier (Facebook och Instagram) och sätter upp affischer.

Art Director

Posten har hand om grafiskt material, skapande av affischer och katalog samt rumslig gestaltning. Ansökningstiden för uppdraget är förlängt till 30 november.

Stäng meny