Bli en del av projektgruppen!

Är du en engagerad student? Då behöver vi dig för att förverkliga arbetsmarknadsmässan Högvarv. Ansökningsperioden är över men vi saknar fortfarande några engagerade studenter till årets projektgrupp. Rekrytering sker löpande. Sök nu! 

Du kan ansöka till nedanstående uppdrag genom att maila naringsliv@mds.mdh.se

Loungeansvarig

Som loungeansvarig ansvarar du för den så kallade Högvarvsloungen under mässdagen. Du bestämmer menyn i samråd med projektledaren och restaurangansvarig, lägger matbeställning till restaurangansvarig, arbetsleder fikarumspersonal, förbereder lokalen, ser till att rummet hålls rent under hela dagen och städas efter mässans slut.

Mingelansvarig

Som mingelansvarig är du ansvarig för kvällens mingel. I uppgifterna ingår det att bestämma formatet av minglet, beställa mat, göra en drinklista i samråd med restaurangansvarig, inreda lokalen, ordna med personal och mer därtill.

Värdansvarig

Som värdsansvarig har du tillsammans med en till person hand om rekrytering, utbildning och stöd för företagsvärdarna. När du är värdsansvarig tar du emot intresseanmälningar från studenterna, matchar dem med utställarna och  förbereder information för tillsatta företagsvärdar. Du skickar även ut utställarnas kontaktuppgifter till företagsvärdarna, sammanställer listor på tröjstorlekar och allergier samt svarar på företagsvärdarnas frågor före och under mässan. 

Stäng meny