Bli en del av projektgruppen för Högvarv 2020 och få
en värdefull merit till CV:t, referenser och ett utökat kontaktnät, ett underskrivet arbetsintyg, gratis mat: lunch och fika, en påse med härliga goodies, fritt inträde till kvällens företagsmingel

DSC_7552
Projektgrupp Högvarv 2020

Sök till projektgruppen!

Vi behöver dig som engagerad student för att förverkliga arbetsmarknadsmässan Högvarv 2020. Som en del av projektgruppen får du arbetsintyg, en värdefull merit till ditt CV och många nya kontakter med arbetslivet. Du tillhandahålls även en välfylld goodiebag, gratis lunch och fika under mässdagen samt fritt inträde till företagsminglet på kvällen.

Du kan ansöka till nedanstående uppdrag genom att maila CV och personligt brev till naringsliv@mds.mdh.se senast den 11 oktober 2019!

De här uppdragen kan du söka:

Marknadsföringsansvarig

Är du duktig på digital kommunikation? Som marknadsföringsansvarig sköter du den huvudsakliga marknadsföringen av Högvarv 2020 via hemsidan och sociala medier, men även andra relevanta kanaler som exempelvis affischering.

Logistikansvarig

Du ansvarar för högskolans och externa aktörers inventarier, samt sköter parkeringsplatser, godsmottagning, möbelbeställningar och annan logistik inför och under mässdagen.

Försäljningsansvarig

Ditt ansvar är att sälja monterplatser till företag inför mässan. Du ringer företag och följer upp inbjudningar som har skickats ut av projektledaren.

Art director

Är du en fena på grafisk utformning? Är du noggrann och tycker om att skriva? Som art director utformar du allt grafiskt material till Högvarv. Det inkluderar att planera, gestalta och trycka Högvarv-katalogen, göra affischer, utforma skyltar med mera.

Kontakt- och eventansvarig

Du har ansvar om att informera såväl studenter som utställare om kontaktsamtal, samt koordinerar dessa. Du sköter även det praktiska med intervjutidsbokningar, schemaläggning och mottagning av ansökningar. I samråd med utställarna anordnar du föreläsningar, presentationer och andra event till mässdagen. Du tar emot företagens marknadsföringsmaterial, beställer mat till eventen och ser till att allt fungerar medan de pågår.

Värdansvarig

Du ansvarar för att rekrytera, utbilda och stödja företagsvärdarna inför mässan. Detta genom att ta emot intresseanmälningar och matcha dem mot utställarnas önskemål.

Loungeansvarig

Ditt ansvar är att ordna meny, beställa mat och boka loungesal i samråd med projektledaren och studentkårens restaurangansvarig. Du agerar även arbetsledare för fikarummets personal och ser till att städning sker löpande under mässan.

Mingelansvarig

Du anordnar ett kvällsmingel som äger rum efter mässan. Inför detta sköter du bland annat beställning av mat i samråd med studentkårens restaurangansvarig, utformning av drinklistan och inredning av lokalen. Du ordnar även med personal som kan hjälpa till under mingelkvällen.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Stäng meny