Vad är Högvarv?

Högvarv är en samling händelser som alla har en sak gemensamt – att föra studenter, arbetsgivare och högskola samman. Ungefär 50 utställare brukar komma till mässan, och utöver mässplats erbjuder vi även kontaktsamtal och möjlighet att hålla i föreläsningar eller andra skräddarsydda event. Inom högskolans väggar ryms över 12 000 studenter som läser något av de 65 program eller 750 kurser som Mälardalens högskola erbjuder. 

Om du söker arbetskraft, sommarjobbare, studenter för ex-jobb, vill visa upp ditt företag eller bara träffa nya människor så bör du boka in Högvarv i din kalender redan nu. På plats på mässan kan du även ta del av de senaste forskningsprojekten på MDH, träffa människorna bakom utbildningarna på en av Sveriges största högskolor och nätverka med andra utställande organisationer.

Utbildningar på Mälardalens högskola

Mälardalens högskola är en av Sveriges största högskolor och kännetecknas av ett nära samarbete med organisationer och offentlig sektor, vilket gör studenterna attraktiva på arbetsmarknaden. Klicka här för att se vilka utbildningar högskolan erbjuder.

Mälardalens Studentkår

Mälardalens Studentkår är den officiella studentkåren vid Mälardalens högskola. Vi är studenter som arbetar för studenter – en medlemsorganisation som kort och gott sysslar med att göra studenters tid vid högskolan så bra som möjligt. Våra huvudsakliga arbetsområden är näringslivskontakt, studentinflytande, aktiviteter och rabatter. Mer information hittar du på vår hemsida karen.nu.

Kontakt

Nathalie Johansson
Vice ordförande och näringslivsansvarig
naringsliv@mds.mdh.se
021-10 16 76

Stäng meny