Bli företagsvärd för Högvarv 2019!

För att kunna genomföra Högvarv behöver vi hjälp av studenter som arbetar ideellt som företagsvärdar. Att arbeta som värd är en unik chans för dig att knyta goda kontakter med arbetslivet. Det är även ett bra sätt för dig som student att stärka ditt CV eftersom du får ett arbetsintyg som du kan använda vid framtida jobbsökningar. Som värd är du dessutom inbjuden till kvällens mingel där företagsrepresentanter, värdar och projektgruppen deltar. Är du framåt kan du få in en fot på ditt drömföretag redan innan kvällen är över.

Vi parar ihop företag och värdar efter önskemål och möjlighet. Du som företagsvärd ser till att företagen får all den information och det stöd de behöver innan och under mässdagen. Dessutom hjälper du dem att ställa upp sin monter och locka dit studenter. Självklart står Studentkåren för maten under mässdagen och under kvällens mingel. 

Ta chansen att få in en fot i arbetslivet och bli företagsvärd du också! Vi behöver din anmälan senast den 20 januari. Skicka in din anmälan genom formuläret på denna länk!

Stäng meny