Anmälda företag

Högvarv 2020

Vi är ett konsultföretag av ingenjörer som jobbar inom logistik, mekanisk konstruktion, projektledning och kvalitetsprojekt. Vi tror på människor som vågar ta initiativ och kan använda kreativitet inom ingenjörsyrket!
Hos Västmanlands största arbetsgivare hittar du många breda roller inom allt från skola och omsorg till socialtjänst och samhällsbyggnad. Hos Västerås stad får du som är nyexaminerad bra utvecklingsmöjligheter, intressanta och utmanande arbetsuppgifter, frihet och stöd. Välkommen till en arbetsgivare som är pålitlig, och full av handlingskraft och stolthet. Tillsammans får vi en hel stad att fungera!
Kadesjös är ett Bygg- och VVS företag med kontor i Västerås och projekt över hela världen. Hos oss finns möjligheterna att utvecklas till en riktigt bra konstruktör och därigenom vara med och forma framtidens samhälle. Vi är ca 60 medarbetare med blandad bakgrund som arbetar tillsammans mot företagets mål. Kom och träffa oss på Högvarv så berättar vi mer!
Ramboll är samhällsbyggare som designar framtidens städer och samhällen. Våra innovativa och hållbara lösningar gör skillnad för våra kunder, slutkunder och samhället i stort. I Sverige är vi 2200 medarbetare, fördelade på 28 kontor över hela landet. Vi arbetar inom sektorerna Buildings, Transport, Enviroment & Health, Water, Energy, Project Management och Management Consulting.
Eskilstuna kommun
Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan.
Vi är IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik.
Basalt verkar inom verksamhetsskydd för att ge skydd och kontinuitet åt våra kunder. Basalt erbjuder kompetens inom systematiskt säkerhetsarbete, IT-konsultstöd samt bedriver utveckling av nyckelfärdiga lösningar
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation. Making Future.
Hello Possibility. Vi löser problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter.
Linxon is a joint venture company set up by SNC-Lavalin and ABB to deliver turnkey electrical AC substation projects. Linxon undertakes turnkey electrical alternating current substation projects related to renewable and conventional power generation, power transmission and transportation solutions. Turnkey solutions includes project design, engineering, procurement, construction, management, commissioning and after-sales support.
Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 153 000 ingenjörsmedlemmar. Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från cv- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik, samt aktiviteter som hålls vid just ditt lärosäte.
Atea-koncernen Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum och tredje störst i Europa. Koncernen har 7 200 medarbetare och finns representerat på omkring 87 platser i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Lettland och Estland. Atea är noterat på Oslo Børs och har en årlig omsättning på cirka 35 miljarder norska kronor (2018). Vår obundenhet är en styrka Vi är obundna gentemot tillverkare och andra leverantörer och rekommenderar de lösningar som ger störst nytta för varje enskild kund. Med oss säkerställer ni att alla delar i er it-infrastruktur fungerar tillsammans.
Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, som revolutionerade ventilationsindustrin på den tiden. Idag har moderbolaget Systemair AB verksamhet i 50 länder, ca 6 200 anställda och omsätter årligen 8,2 miljarder. Systemair präglas av entreprenörsanda och många av våra medarbetare har utvecklats inom företaget och vi ser det som en fördel och framgångsfaktor att kunna erbjuda möjlighet till utveckling.
Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. NCC utvecklar skolor, sjukhus, vägar, broar, bostäder, kontor och mycket mer. Välkomna till NCC!
Våra 16 000 studenter läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning. Vi bedriver forskning inom alla utbildningsområden och har internationellt framstående forskning inom framtidens energi och inbyggda system.
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder och har fler än 34 000 anställda. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Serneke är en nytänkande byggkoncern med en stark strävan att tillhöra och tillföra något nytt. För kunderna, samhället och nästa generation. Vi levererar heltäckande tjänster inom entreprenad- och fastighetsutveckling med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerande och dynamiska bolaget i branschen. Fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.
Peab är ett bygg- och anläggningsföretag med ca 15000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontot i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Värmevärden är ett energiföretag som levererar fjärrvärme till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 10 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 90 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till dig. Värmevärden som bolag skapades 2010, men våra verksamheter har lång erfarenhet av fjärrvärme, från mitten av 1960-talet och framåt. Sedan mars 2017 ägs bolaget av en infrastrukturfond som förvaltas av J.P. Morgan Asset Management. Investerarna i fonden är i huvudsak pensionsfonder vilket ger en trygghet i ägandet då fokus är på långsiktighet. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser.
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer! Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!
GKN Automotive Köping utvecklar och tillverkar AWD-system till morgondagens personbilar. I Köping jobbar ca 1000 anställda. Just nu letar vi efter 2020 års sommarjobbare. Vi erbjuder sommarjobb inom en mängd olika typer av jobb, exempelvis som; montör, maskinoperatör, truckförare, produktionstekniker, materialstyrare, konstruktör, beräkningsingenjör, HR-admin, ekonom, IT etc. Varje år har vi examensarbetare som skriver sina uppsatser hos oss. Om vi inte har ett projekt publicerat på vår hemsida som passar dig, så är vi öppna för förslag.
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.
Deva Mecaneyes har en gedigen tro på svensk industri. Vår mission är att stödja ledande industribolag i arbetet med att nå absolut världsklass och därigenom skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt. Sedan starten 1995 har vi vuxit med kvalitet och är idag drygt 90 medarbetare. Vi är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen, samtidigt som vi är så små att varje medarbetare har all möjlighet att engagera sig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid. Vi stödjer våra kunder både på plats i kundens organisation samt genom att driva produktutveckling från vårt eget kontor. Sedan starten har vi levererat över 900 produkter, fixturer och lyftredskap till våra krävande kunder.
Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
Unionen student är för dig som studerar något som är relevant till den privata sektorn. Vad vi erbjuder er är massa med karriärsförmåner, stipendier och coachning! Vi har CV-granskning, Intervjuträning eller Löneförhandling - allt för att förbereda dig för just den tjänst du vill ha med rätt förmåner! Vi erbjuder förmånliga rabatter på dina försäkringar och pengar tillbaka för din kurslitteratur, allt för att göra din tid som student så behaglig som möjlig och även för att se till att övergången från studier till ditt yrkesverksamma liv ska bli så smidig som möjligt. Välkomna förbi vår monter så ses vi!
The Volvo Group was founded based on the idea that technology should serve the needs of people. Our customers use our trucks, buses, construction equipment, engines and services to drive growth and sustainable development throughout society. We are about 100.000 employees in 190 markets and we all share the mission – Driving prosperity through transport solutions.
Helt rätt på jobbet. Med dina ambitioner i fokus hjälper vi dig att hitta just den känslan och uppnå din fulla potential på arbetsmarknaden. Det kallar vi Human Forward. www.randstad.se
Expandia erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden anpassade efter våra kunders behov. Expandia ska, som branschens expert, öka samhällsnyttan genom tillfälliga funktionella lokallösningar med ett cirkulärt och hållbart perspektiv. Vi strävar efter att Expandia ska vara kundernas förstahandsval när det gäller hyra av flyttbara lokaler genom att vi erbjuder kunderna verksamhetsanpassade standardlösningar. Vår vision är att vara Nordens mest eftertraktade leverantör i vår bransch.
ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a technology leader that is driving the digital transformation of industries. With a history of innovation spanning more than 130 years, ABB has four customer-focused, globally leading businesses: Electrification, Industrial Automation, Motion, and Robotics & Discrete Automation, supported by the ABB Ability™ digital platform. ABB’s Power Grids business will be divested to Hitachi in 2020. ABB operates in more than 100 countries with about 147,000 employees.
Från våra kontor i Västerås, Göteborg, Malmö och Enköping utför vi stora som små konstruktionsuppdrag i hela Sverige. Företagets styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, helprefabr. betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar m.m. Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige.
Amazon Web Services (AWS) is the world’s most comprehensive and broadly adopted cloud platform, offering over 175 fully featured services from data centers globally. Millions of customers—including the fastest-growing startups, largest enterprises, and leading government agencies—are using AWS to lower costs, become more agile, and innovate faster.
JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.
BTKon är ett ägarlett företag som grundades 2017. Vi är byggnadskonstruktörer som utför såväl små som stora projekt. Vi har en bred kompetens inom vårt verksamhetsområde och vår projektportfölj inkluderar bland annat; - Bostäder - Kontor och kommersiella fastigheter - Skolor - Vårdhem - Garage Vår ambition är att bedriva innovativ och kreativ konsultverksamhet för att maximera kundnöjdheten. – Genom användning av de mest moderna hjälpmedlen tar vi fram kostnadseffektiva konstruktionslösningar inom gällande regelverk till våra beställare. – Vi förenar teknik med personligt engagemang. – Vi ligger i framkant inom konstruktioner med korslimmat trä. – Vi strävar efter att bli uppfattade som tekniskt kunniga, lyhörda, ödmjuka och samarbetsvilliga. – Vi levererar kvalitet i rätt tid till rätt pris. Vi är verksamma inom den svenska byggbranschen. Marknaden är expansiv och branschen genomgår för närvarande ett generationsskifte. Beställare ställer nya krav på levererat resultat och den tekniska utvecklingen inom BIM och projekteringsteknik ställer stora krav på projektörer.
Vill du göra skillnad? Vi på Mälarenergi jobbar hela tiden för att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Välkommen till en av regionens mest omtyckta arbetsgivare!
Energimarknadsinspektionen (Ei) är en expert- och tillsynsmyndighet med uppdrag att arbeta för väl fungerande energimarknader. Vår verksamhet ska bidra till att regeringens och riksdagens energipolitik genomförs. Vi har tillsyn över och utvecklar spelreglerna på el-, fjärrvärme- och naturgasmarknaderna. Vi arbetar också för att stärka kundernas ställning och trygga samhällets behov av fungerande energidistribution och handel. Vi har även till uppgift att delta i utvecklingen av marknaderna för el och naturgas inom Norden och EU. Det gör vi bland annat genom att delta i nätverk med övriga europeiska tillsynsmyndigheter. Myndigheten är placerad i nya moderna lokaler i Eskilstuna, vi är cirka 120 anställda.
Structor ser möjligheter. Vi gör det genom att tänka nytt, fritt och tillsammans. Våra signum är specialistkompetens, enkelhet och småskalighet. Detta har gjort oss till ett av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnadsområdet. Gruppen består av självständiga och partnerägda konsultbolag. Max en busslast medarbetare i varje bolag innebär delaktighet och korta beslutsvägar. Alla medarbetare inom Structor är konsulter och drivs av samma vilja att se, skapa och förverkliga möjligheter.
logga
Trimble Solutions Sweden förser byggbranschen med Tekla Building Information Modeling (BIM). Teklas programvara bygger på det fria informationsflödet, byggbara modeller och samarbeten. Fokus på god kommunikation och eliminering av avfall göra branschen mer hållbar och kostnadseffektiv. Teklas lösningar används för att realisera projekt runt om i världen, från bostäder och broar till fabriker och skyskrapor.
logo
Vi är 3 600 ingenjörer och specialister på över 60 kontor över hela världen, varav 16 kontor i Sverige. Vi är alla olika men delar en stark tro på "Engineering with a difference". Hos oss finns spännande och ut-vecklande uppdrag hos internationella företag som ligger i teknikutvecklingens framkant. Nyfiken på att bli en i vårt team? kom och bekanta dig med oss och se om Etteplan är rätt för dig och din framtid!
logo
Armerad betong är världens mest använda konstruktionsmaterial. Det är ett robust material med många fördelar. På Abetong älskar vi betong och har under många år byggt upp en stor kunskap om fabrikstillverkade betongelement. På ett ansvarsfullt sätt konstruerar och tillverkar vi allt från prefabricerade betongelement för bostäder och industrier till järnvägssliprar och produkter för lantbruk och häst. Idag är vi ett av landets ledande företag. Följ oss via sociala medier.
logo
Siktar på att rekrytera 2-3 personer Consultive är ett teknikkonsultföretag som är verksamt inom projektledning, teknisk projektledning, elteknik och maskinteknik. Vi erbjuder våra kunder erkänt erfarna ingenjörer med rätt social och teknisk kompetens för det specifika behovet. Consultive söker just nu nya medarbetare med erfarenhet inom elkraft. Vi erbjuder utvalda och omväxlande uppdrag samt personlig och yrkesmässig kompetensutveckling. Vårt personliga ledarskap ger dig stöd så att du kan prestera och utvecklas på uppdraget. Vi blir aldrig nöjda, vi tror på ständig utveckling och långsiktighet i relationerna med våra medarbetare och kunder!
Smart Packaging for a Healthy Planet Packsize On Demand Packaging® is a sustainability concept that applies to custom box-making to replace box inventories and the shipping of right-sized boxes, in both production and distribution packing environments. Packsize On Demand Packaging® solutions right-size boxes for any order, and include an expert mix of machinery, software, accessories, consumables, and services.
If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people. Explore your potential, find your edge at saabgroup.com/careers
Börja som trainee. Utvecklas som ledare och specialist på väg. Inom Svevia är vi specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Varje dag arbetar våra 2100 medarbetare med närmare 1900 projekt som omsätter omkring 8,3 miljarder kronor. Vi finns på över 100 platser i Sverige och Norge. Vill du bli en av våra nya traineer, med start augusti 2020? Gå in på svevia.se/trainee