ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a pioneering technology leader in power grids, electrification products, industrial automation and robotics and motion, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing a history of innovation spanning more than 130 years, ABB today is writing the future of industrial digitalization with two clear value propositions: bringing electricity from any power plant to any plug and automating industries from natural resources to finished products. As title partner in ABB Formula E, the fully electric international FIA motorsport class, ABB is pushing the boundaries of e-mobility to contribute to a sustainable future. ABB operates in more than 100 countries with about 147,000 employees. www.abb.com
På Abetong älskar vi betong och har under många år hunnit bygga upp en stor kunskap om fabrikstillverkade betongelement. Idag är vi ett av landets ledande företag. Hos oss kan du jobba som konstruktör, projektledare eller säljare inom något av våra tre marknadssegment; anläggning, hus och lantbruk. Vi omsätter drygt 1,3 miljarder, är ca 550 anställda på flera orter i Sverige och ingår i den tyska koncernen HeidelbergCement. Följ oss på sociala medier om du vill veta mer om vad vi gör. Men framförallt: Välkommen till vår monter.

Academic Work är Home of the Young Professionals, vilket är exakt vad alla ni som studerar är!

Till målgruppen Young Professionals hör akademiker i början av sina karriärer, antingen när de studerar eller upp till fem års arbetslivserfarenhet. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år.

Genom oss kan studerande och nyexade studenter få utvecklande och meriterande deltidsjobb, heltidarbeten, sommarjobb och talangprogram, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en kickstart på sin karriär.

Acando är ett konsultbolag vars affärsidé är att tillsammans med sina uppdragsgivare skapa affärsnytta genom att förbättra och effektivisera processer, organisation och digitala lösningar. Vi tror inte på den traditionella uppdelningen mellan management och IT. Vi tror istället på att alltid nyttja teknik som drivkraft och på att sätta användarbeteende i centrum för allt vi gör. Genom detta förhållningssätt och vår funktionella expertis, vårt branschkunnande och vår transformativa förmåga, hjälper vi våra kunder att utveckla, förbättra och anpassa sitt medarbetarlöfte, sina kunders upplevelse och sin förmåga att driva innovation och utvecklas som bolag.”” Acando är ett konsultbolag vars affärsidé är att tillsammans med sina uppdragsgivare skapa affärsnytta genom att förbättra och effektivisera processer, organisation och digitala lösningar. Vi tror inte på den traditionella uppdelningen mellan management och IT. Vi tror istället på att alltid nyttja teknik som drivkraft och på att sätta användarbeteende i centrum för allt vi gör. Genom detta förhållningssätt och vår funktionella expertis, vårt branschkunnande och vår transformativa förmåga, hjälper vi våra kunder att utveckla, förbättra och anpassa sitt medarbetarlöfte, sina kunders upplevelse och sin förmåga att driva innovation och utvecklas som bolag.

Sveriges ledande samhällsvetarförbund
Jobbar du inom samhälls- och välfärdsutveckling? Vi är det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Vi driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor.

Hos oss finns inga ”typiska” medlemmar. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor, vi är egenföretagare och sitter på chefsposter. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare.

Alkemit är ett ungt IT-bolag i stark tillväxt. Bolaget koncentrerar sig på systemutveckling och systemintegration med en spetskompetens inom offentlig sektor och produkten Platina från Formpipe Software AB. Vi strävar efter att leverera helhetslösningar och spetskompetens till organisationer med höga krav på kunskap inom offentliga sektor. Alkemit har kontor i Stockholm, Västerås och Örebro.

ALTEN är ett internationellt teknik- och IT-konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag. Vi erbjuder våra kunder de mest engagerade konsulterna. Vi arbetar inom branscher såsom Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life Science och Industry. Våra kontor finns över hela Sverige och internationellt har ALTEN Group över 28 000 medarbetare och verksamhet i 20 länder. Vår övertygelse är att äkta engagemang skapas genom möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Hos oss finns därför många spännande karriärvägar och stora möjligheter att påverka den egna utvecklingen och att få jobba med det man älskar och har passion för.

Backer Calesco is a business unit within Backer ABexternal link, opens in new window, a subsidiary of NIBE Groupexternal link, opens in new window specializing in applications of flexible foil elements providing heat for a wide variety of industries. Calesco offers the widest product range of all flexible foil heater manufacturers in the world. 

Our mission is to find an optimal, cost efficient solution for every customer with a need for heating elements. Over 40 years of experience from a diversity of market segments and applications has given us the competence not only to supply a heating element, but to provide a total heating solution. 

With production in Sweden, Poland, Vietnam and China and sales office/warehouse in the US, Backer Calesco combines excellent quality with global sourcing for cost competitiveness and efficient logistic solutions. 

Backer Calesco is fully registered as a supplier in the Achilles Power & Tech Supply chain management community.  

Det vi arbetar med – verksamhetsskydd inom information och IT – kallar andra för Cyber Security eller Informationssäkerhet. Vi anser att informationshantering och IT-system är något väldigt centralt för de flesta verksamheter – något man ska arbeta aktivt med att skydda. Därför kallar vi vårt arbete Verksamhetsskydd.

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling, där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och där de vi bygger för kommer i första hand? På ByggDialog är vi idag ca 170 anställda och strävar efter att vara ett genomärligt byggföretag som tar vara på varje medarbetares potential. Vi vill skapa en ny sorts byggbransch, där människor lär sig nya saker, uppmuntras till samarbeten och jobbar med meningsfulla projekt – varje dag.

Vi söker projektingenjörer både för anställning och sommarjobb till flera orter i mellersta Sverige. 

Besök oss gärna i vår monter så berättar vi mer!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster samt digital transformation ligger Capgemini i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 omsatte Capgemini 12,8 miljarder euro. People matter, results count – www.capgemini.com

Siktar på att rekrytera 2-3 personer
Consultive är ett teknikkonsultföretag som är verksamt inom projektledning, teknisk projektledning, elteknik och maskinteknik. Vi erbjuder våra kunder erkänt erfarna ingenjörer med rätt social och teknisk kompetens för det specifika behovet. Consultive söker just nu nya medarbetare med erfarenhet inom elkraft. Vi erbjuder utvalda och omväxlande uppdrag samt personlig och yrkesmässig kompetensutveckling. Vårt personliga ledarskap ger dig stöd så att du kan prestera och utvecklas på uppdraget. Vi blir aldrig nöjda, vi tror på ständig utveckling och långsiktighet i relationerna med våra medarbetare och kunder!

Är utveckling och möjlighet att få påverka viktigt för dig? Bra, det är det för oss med. Vi är Deva Mecaneyes, ett lokalt ingenjörsföretag med drygt 80 medarbetare som har spetskompetens inom produkt- och produktionsutveckling, riktat mot ledande industribolag i Mälardalen. Vi är 60 personer som jobbar i spännande uppdrag ute hos våra kunder och resten i utvecklingsprojekt från vårt kontor i Kopparlunden. Hos oss får du möjlighet att se olika verksamheter och utvecklas i nya spännande roller samtidigt som du har ett helt gäng kompetenta kollegor som alltid finns där när du behöver stöttning.

Vi är en tillsynsmyndighet som arbetar på uppdrag av regeringen. Verksamheten utgår från svenska energipolitiken och vårt arbete bidrar till att regeringens och riksdagens energipolitik för väl fungerande energimarknader genomförs. Vi arbetar även aktivt internationellt med att utveckla framtidens regelverk för att nå en harmoniserad europeisk energimarknad. Med den nyckelroll vi har i utvecklingen av framtidens energimarknader är vi intresserade av ambitiösa och utvecklingsorienterade människor med intresse för energimarknadsfrågor.

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Vi finns på 50 kontor i Sverige och globalt har vi över 700 kontor i mer än 150 länder. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Även om vi arbetar i team så är individuell utveckling ett starkt fokus på EY. Hos oss får du stöd, råd och verktyg för att utvecklas i den riktning du önskar. Vi tror att du kan göra ditt bästa på jobbet om du har friheten att styra din egen karriär. Läs mer på: https://www.ey.com/se/sv/careers/students

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!
Som det ledande fastighetsbolaget i Eskilstuna erbjuder vi prisvärda bostäder och lokaler. Genom aktiv förvaltning och ett hållbart ansvarstagande, bygger och utvecklar vi Eskilstuna.

Är ingenjören i dig redo att göra skillnad? Världen behöver bättre tekniska lösningar. Vi älskar teknik och människor, gör du också det? Då skulle du förmodligen gilla att arbeta som teknikkonsult. Vi är 3 000 ingenjörer och specialister på över 50 kontor över hela världen, varav 14 kontor i Sverige. Hos oss finns spännande och utvecklande uppdrag hos internationella företag som ligger i teknikutvecklingens framkant inom sin bransch. Ta tillfället och bekanta dig med oss och se om Etteplan är rätt för dig och din framtid!

Ett lokalbehov kan uppstå plötsligt, både i skolans värld och i näringslivet. Demografiska förändringar, försenade byggprocesser eller olycksamma händelser kan göra att tillfälliga lokaler behövs, på kort eller längre sikt. Expandia är ett av marknadens största modulföretag och vi hyr ut tillfälliga lokaler för skolor, förskolor, kontor och boenden. Våra svensktillverkade moduler bidrar till ökad samhällsnytta med ett cirkulärt och hållbart perspektiv. Vi är ett svenskt privatägt företag och skapar relationer med kunder och medarbetare genom Expandiaandan och våra värdeord; trygghet, engagemang och gemenskap. Vi har roligt tillsammans, är genuint intresserade och stöttar varandra.
Fastighets AB Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Norge, Finland och nu senast också Tyskland. I Sverige finns vi på 13 orter, från Sundsvall i norr till Malmö i söder, med huvudkontor på Parkgatan 49 i Göteborg. Vi är i ständig utveckling och passerade nyss just över 600 anställda. På Balder arbetar vi med att skapa attraktiva och trygga bostadsområden och vi möjliggör lokaler där nya affärer kan utvecklas. Hos oss är stora som små beslut aldrig långt borta. Högt engagemang, korta beslutsvägar, eget ansvar och affärsmässighet är vad som kännetecknas oss. För dig som lockas av att ta ett stort ansvar för utvecklingen av din egen karriär finns många möjligheter inom Balder. Våra medarbetare kännetecknas av ett starkt utvecklingsfokus och gillar att arbeta i en organisation som hela tiden utvecklas. Balder fokuserar mycket på långsiktighet, entreprenörsanda och medkänsla. Vill du veta mer om Balder och vad vi erbjuder? Kom förbi vår monter och prata med oss eller besök balder.se. PS. Självklart finns vi också på sociala medier.
GKN ePowertrain i Köping är ett center of exellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1000 personer och cirka 60000 anställda över hela världen. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.
Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JMs största delmarknader är storstadsområdena Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö/Lund och Oslo-området i Norge.  Vår strategiska inriktning är tillväxtmarknader i Norden där vi skall vara ledande projektutvecklare av kvalitativa bostäder. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.   JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har 2 600 medarbetare.
Kadesjös är ett heltäckande konsultföretag inom Bygg- och VVS-sektorn sedan 1945. Vi har spetskompetens att utöver traditionella uppdrag driva industriella och processorienterade byggprojekt, både nationellt och internationellt. Som medarbetare på Kadesjös är du en del av sammansvetsat gäng som alltid arbetar för att hitta den optimala lösningen för kunden. Vi ser erfarenhet, kunskap och modern teknik som framgångsfaktorer och arbetar aktivt med ständig utveckling av våra medarbetare. En trivsam arbetsplats är en självklarhet för oss och vi värdesätter nöjen och gemenskap både under och efter arbetstid. Följ vårt arbete på Kadesjös Ingenjörsbyrå på sociala medier och träffa oss på Högvarv!
Varför jobba i Köpings kommun? Har du koll på vad en kommun gör? Hos oss kan du arbeta som arkitekt, badpersonal, förskollärare, miljöinspektör, sjuksköterska, trafikingenjör och nästan allt däremellan! Bredd – Dessutom får du arbeta brett; antingen vara med från start till mål i ett projekt, eller samarbeta med andra yrkesgrupper. En bredd som ger utveckling helt enkelt. Mening – Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Den senaste medarbetarundersökningen visar att hela 92% av våra anställda upplever sitt arbete som meningsfullt. Närhet – Vi är en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Köping har snabba pendelavstånd med ungefär en halvtimmes resväg från bland annat Västerås, Eskilstuna och Örebro vilket är ett bra utgångsläge.
LeoVegas is an online casino company with a product development office in Kopparlunden Västerås (and Stockholm, Växjö and Milano). In Västerås develop services for responsible gaming, casino and engineering efficiency. We look for amazing people who lives software technology and want to cooperate in delivering value to our customers. #MachineLearning #Java #React #Money #Hope #LiveYourDream

Lindqvist Bygg är ett specialistföretag inom nyproduktion och anpassning/ROT. Vi finns huvudsakligen i Storstockholmsområdet där vi bygger nytt, bygger om och renoverar skolor, bostäder, sjukhus, gallerior och kontor mm.

Vi står för ett stort engagemang i alla led. Engagemang att utöver väl utförda projekt med nöjda beställare även ta ansvar för varandra. Vi som jobbar här hjälps åt, litar på varandra och har roligt tillsammans. Det är viktigt för vår framgång.

Hos oss får du möjlighet att växa och ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter. Vi satsar på våra medarbetare och för oss är internutbildning, låg personalomsättning och hög trivsel  tillsammans med aktivt ledarskap självklart.

Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående bolag i Länsförsäkrings-gruppen med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg.  Vi är drygt 300 engagerade medarbetare och erbjuder försäkringar, banktjänster och fastighetsförmedling till privatpersoner, företag och lantbruk. Vi bor där våra 235 000  kunder bor, vi handlar i samma affärer och har samma väder. Det är kunderna som tillsammans äger Länsförsäkringar och därför är det extra viktigt att ha nöjda kunder, det får vi tack vare engagerade medarbetare som trivs på jobbet.  Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, bra personalförmåner och en god kamratanda

Mälardalens Studentkår är den officiella studentkåren vid Mälardalens högskola. Vi är studenter som arbetar för studenter – en medlemsorganisation som kort och gott sysslar med att göra studenters tid vid högskolan så bra som möjligt. Målet är att vårt arbete ska leda till att medlemmar känner sig tryggare, friare och som en del av gemenskapen. Hos oss kan du arbeta heltid, deltid eller ideellt. Besök vår monter så berättar vi mer!

Förvaret i Flen är ett av 5 förvar i Sverige. Sektionen i Flen har ca 160 medarbetare och omfattar verksamheter som:

· Förvarsenheter där de förvarstagna vistas.
· Handläggarenhet som utreder och handlägger ärenden.
· PA/EA-enhet som hanterar ekonomi, personal och schemaläggning.
· Transportenhet som hanterar olika transporter till och från förvarsenheten

Vid förvarsenheten i Flen vistas utländska medborgare som fått ett avvisnings- eller utvisningsbeslut och som behöver finnas tillgängliga för verkställighet. Förvaret är en sluten enhet och verksamheten bedrivs dygnet runt. Verksamheten är utformad på ett rättssäkert, tryggt och värdigt sätt med människan i fokus.

Mycronic is a Swedish high-tech company that has been active in the electronics industry for more than 30 years. Our global organization with subsidiaries, agents and distributors supports industry leaders in more than 50 countries. As a prime driver in the electronics industry, we take great pride in the development of our unique high-tech production solutions for electronics and display manufacturing. Right now, we are on a journey of growth, where we continue to explore new markets and expand worldwide, opening a path of great challenges and great opportunities, offering of challenging and stimulating work tasks within a wide variety areas such as production management, strategic marketing, sales, service and production. What has taken us this far, and what continues to drive our progress are all the great minds and hearts behind our success. Our people and their ideas. With all our different perspectives, backgrounds and expertise – we keep making the impossible possible. We have the desire to excel together, the drive to deliver results and the courage to try new paths. In other words, we have passion. And it is when passion and innovation come together that we succeed on our quest – to enable the future of electronics.

Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. NCC utvecklar skolor, sjukhus, vägar, broar, bostäder, kontor och mycket mer. Välkommen till NCC!

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och vi drivs av att engagera oss i våra kunder och medarbetare. Vi är en möjliggörare för folk i rörelse och arbetar proaktivt med nya hållbara lösningar. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia.
ONE Nordic Vi söker ingenjörstraineer som vill utveckla Sveriges energiinfrastruktur! Vill du utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”? Då är ONE Nordics traineeprogram rätt för dig! Ansök till ONE Nordics traineeprogram som startar september 2019. ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö. www.one-nordic.se
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors.

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag med ca 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. 

Prevas är ett teknikföretag och utvecklingspartner till företag inom många branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter och smarta fabriker. Genom att ständigt utveckla och utvecklas tar vi tillvara på teknikens och digitaliseringens framsteg. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Tillsammans med våra kunder omsätter vi deras behov och idéer till ökad konkurrenskraft.
Vill du göra skillnad genom att hjälpa våra kunder att försvara Sverige? Qrendo är ett företag som tror på utveckling och just nu lägger vi mycket fokus på frågor som berör AI, dess möjligheter och utmaningar. Vårt arbete sker till stor del i gränslandet mellan teknik och verksamhet, där vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut baserat på arkitektur och informationssäkerhet under komplexa och säkerhetsmässigt känsliga förhållanden. Brinner du också för utveckling av tekniska system? Kom och prata med oss på mässan!
Ramboll är Nordens ledande samhällsbyggare och erbjuder helhetslösningar inom marknadsområdena byggnader, transport, miljö, energi, olja & gas och management consulting. Ramboll Sverige med sina 2000 medarbetare är en del av Rambollkoncernen som har närmare 15 000 medarbetare på omkring 300 kontor världen över. Rambolls styrka ligger i att nyttja hela företagets kompetens till att skapa den bästa lösningen för kunden, oavsett projektets storlek. Vi strävar ständigt efter att skapa innovativa, inspirerande och hållbara lösningar som gör verklig skillnad. Följ våra ingenjörers arbete under #Engineeringforlife.
Att arbeta för Region Sörmland innebär många möjligheter till utveckling. Genom kurser, utbildning, handledning och forskning gör vi det lätt för dig att trivas och bli framgångsrik i ditt yrke. Med drygt 7500 medarbetare är Region Sörmland en av länets största arbetsgivare. De allra flesta arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också flera yrkeskategorier med allt från transportledare, kockar, nätverkstekniker till folkhälsoplanerare och inköpare. Oavsett var du befinner dig i din karriär, om du vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll eller om du vill ta klivet åt något annat håll i organisationen så finns det goda möjligheter att växa med oss. Välkommen och jobba hos oss!

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7000 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering.

Rejlers AB är en av Nordens största teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg, fastighet, energi, industri och infrastruktur. Buildings tar fram installationshandlingar för VVS och EL i byggnader. Industry jobbar med automation, mekanik, CE-märkning, projektledning etc. Energy jobbar inom alla led av energiförsörjning, från produktion till förbrukning. Infrastructure är järnvägsexperter som jobbar med att projektera anläggningar för tekniskt komplexa och digitala system. Telecom jobbar med projektering och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation inom alla typer av nät. I Mälardalen finns Rejlers i Västerås och Eskilstuna. Våra kompetensområden i området är inom Buildings, Industry, Infrastructure och Energy. 

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people. Explore your potential, find your edge at saabgroup.com/careers

Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA) är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN-koncernen. Vi arbetar med kundanpassade, medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även för andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns över hela världen och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi arbetar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska. Vi står inför en spännade utvecklings- och expansionsresa och kommer under 2019 utöka vår personalstyrka och flytta vår verksamhet från Köping till Västerås.
Shoppa is a software manufacturer that offers signage solutions and services to chain stores in the retail industry. Our goal is to provide stores with the tools they need to create a superior shopping experience for their customers. We believe people need information, inspiration and a wow feeling to make their purchasing decisions and that is what we aspire to create. As the biggest solution provider of signage solutions in the Nordic countries, Shoppa is now in the middle of an expansion phase as we work towards taking our vision across the globe.
Skatteverkets IT-avdelning är en av Sveriges största, med en stor och komplex IT-miljö. IT-avdelningen ansvarar för utveckling, drift, förvaltning och underhåll av Skatteverkets IT-system. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och en chans att utvecklas mot ett stort antal roller inom en bred och varierad IT-miljö. IT-avdelningen siktar högt och når goda resultat, alltid utifrån Skatteverkets värdeord: offensiva, pålitliga och hjälpsamma.

Sogeti levererar högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, test- och kvalitetssäkring, Cyber Security, Cloud, systemförvaltning, samt Offshore-tjänster

Structor Eskilstuna AB har sedan starten år 2000 vuxit och består i dag av ca 25 anställda. Medelåldern är 40 år och trots den för branschen relativt låga medelåldern har bolaget stor samlad kompetens och erfarenhet. Vi arbetar med byggnadskonstruktioner inom projekt som sträcker sig från bostäder till offentliga lokaler, kulturbyggnader, industri- och försvarsbyggnader. Bolaget har sin verksamhet i huvudsak kring Mälardalen, men vi har även uppdragsgivare från övriga landet och utlandet. Både stora och små projekt kräver en seriös administration/ledning. Vår viktigaste arbetsuppgift är att bevaka beställarens intressen så att kraven på tider, kostnader, kvalitet och funktion uppnås. Vi erbjuder tjänster inom allmän-K och prefab-konstruktione

Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer! Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Ditt liv som ingenjör börjar nu Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 150 000 ingenjörsmedlemmar. Som medlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med allt från cv-granskning och karriärcoachning till hjälp med intervjuteknik. Du tar även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik samt aktiviteter som hålls på ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar eller extrajobbet. Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare. Vårt motto blev ”Den raka vägen”, som har utvecklats från en produktidé till en affärsfilosofi. Sedan starten har företaget gått från lokalt till globalt och idag har vi verksamhet i 50 länder och ca 5 500 anställda. Vårt utbud omfattar ett brett sortiment av energieffektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värmeprodukter.

Vår utrustning skall vara det självklara valet för våra kunder inom bergsindustrin. Transtronic skall ligga långt fram i teknikutvecklingen vad gäller mätteknik och handhavande. Vidare skall Transtronic alltid agera på ett etiskt och moraliskt korrekt sätt gentemot alla våra kunder och medarbetare. Vi skall också vara en attraktiv arbetsgivare

Tekla programvara från Trimble Trimble är ett teknikföretag som har som vision att förändra hur världen arbetar. Trimble erbjuder byggbranschen verktyg med allt från totalstationer till avancerad programvara för att förbättra hela byggandets livscykel (projektera, bygga och förvalta). Företaget har även produkter för branscher som logistik och jordbruk. Om Trimble Förutom Tekla äger Trimble varumärken som SketchUp och Manhattan Software som bland annat riktar sig till arkitekter, ingenjörer, tillverkare, entreprenörer, arbetsledare och ägare. Programvarulösningarna erhåller byggbara modeller och främjar samarbete. Trimble Buildings erbjuder en produktportfölj med banbrytande innovationer och praktiska funktioner som hjälper industrin att uppnå branschledande resultat.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student för bara 100 kr ger dig stöd på vägen till drömjobbet.

Under studierna stöttar vi med förmånliga rabatter och över 3 000 kronor tillbaka för kurslitteratur och kåravgifter om du sparar kvittona till efter examen. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv, granskar din LinkedIn och hjälper dig med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.

Allt för bara 100 kronor hela studietiden.

Läs mer på unionen.se/student och bli medlem idag!

The Volvo Group was founded based on the idea that technology should serve the needs of people. Our customers use our trucks, buses, construction equipment, engines and services to drive growth and sustainable development throughout society. We are about 100.000 employees in 190 markets and we all share the mission – Driving prosperity through transport solutions.

Västerås stad är Västmanlands största arbetsgivare. Här får du tillsammans med dina 10 000 kollegor inom 100 olika yrken jobba med det viktigaste – att få en hel stad att fungera. Här påverkar du nutid och framtid samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Som medarbetare hos oss får du frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Du hittar oss inom skola, vård, omsorg, kultur, teknik, ekonomi, fastighetsförvaltning och mycket mer. Tillsammans lägger vi grunden för ett innehållsrikt arbete som ger goda förutsättningar för din utveckling. Jobba med det allra viktigaste hos en arbetsgivare som är pålitlig, full av handlingskraft och stolthet. Här finns arbetsglädje och en vilja att arbeta nära våra invånare. Siktet är inställt framåt och vi hoppas att du vill vara en del av resan mot vår vision: Västerås – staden utan gränser.

Westinghouse Electric Company är pionjär inom kärnkraftsteknologi och har 10 000 medarbetare i 19 länder. Westinghouse teknik ligger till grund för närmare hälften av världens kommersiella kärnkraftverk i drift och idag bygger vi även flera nya reaktorer. Vår svenska verksamhet grundades som Asea Atom och integrerades i Westinghousekoncernen år 2000. Idag levererar vi kärnbränsle samt produkter och tjänster inom automation, underhåll, provning och avveckling för kunder runt om i världen. I Sverige är vi ca 900 medarbetare i Västerås och Täby. Vill du jobba i en spännande högteknologisk bransch och samtidigt bidra till ett bättre klimat? Kom och prata med oss!

Wridge är bron mellan företag och studenter. Vi hjälper företag att få ut korta och längre uppdrag till studenter som får nyttja sin kunskap redan innan examen. Genom enkla rekryteringslösningar är företagens behov lösta genom inhyrning av studenter de timmar det finns behov. Behöver företaget en ny logga? Nytt tryckmaterial eller någon som hjälper till med bokföring? Eller varför inte en massör för dina anställda?
WSP är ett konsultbolag inom samhällsbyggarsektorn med fokus på teknik och analys. Vi är ett globalt företag med 43 600 medarbetare, på kontor i 40 länder. I Sverige är vi 4 100 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i Sverige.

ÅF is an engineering and design company within the fields of energy, industry and infrastructure. We create sustainable solutions for the next generation through talented people who provide technical solutions and services in IP Networks that connects IoT, Industry and society. We are based in Europe and our business and clients are found all over the world. ÅF – Making Future

Stäng meny